Overslaan naar content

Administratief juridisch medewerker

Hybride
  • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
VBO

Functieomschrijving


VBO zoekt een administratief juridisch medewerk(st)er!

Wat doe je?

Als administratief juridisch medewerker ben je onderdeel van het team Legal. Je bent verantwoordelijk voor het toetsen en verwerken van aanvraaglidmaatschappen. Daarnaast verwerk je ook mutaties van leden en zorg je voor een correct ledenbestand. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze leden (per mail of telefonisch) en voor je collega’s over allerhande vraagstukken met betrekking tot onze leden. Je verricht secretariële en administratieve werkzaamheden en ondersteunt in juridische werkzaamheden. Ook de handhaving van de leden vallen onder jouw verantwoordelijkheid. Out of the box denken en efficiëntieslagen maken met behulp van automatisering is een belangrijk onderdeel van je dagelijkse werkzaamheden.

Wie ben jij?

Je bent een positieve en energieke persoonlijkheid die van aanpakken weet. Je vindt gemakkelijk aansluiting bij de no nonsens-mentaliteit van VBO en bent resultaatgericht. Oplossingsgerichtheid en een open mindset kenmerken jou.

Wat vragen we van je?

· Je hebt een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 of (bent bezig met) een hbo-opleiding

· Ervaring met (leden)administratie, administratieve en secretariële werkzaamheden is een pre

· Je bent van nature dienstverlenend aangelegd

· Je hebt affiniteit met vastgoed

· Affiniteit met processen automatiseren

· Communicatief ben je een prettige gesprekspartner

· Minimaal 32-40 uur in de week beschikbaar

Wat bieden wij jou?

De functie van administratief juridisch medewerker is een zelfstandige functie bij een groeiende en innovatieve vereniging die voortdurend in beweging is. VBO geeft veel ruimte aan haar medewerkers. Dat betekent veel eigen verantwoordelijkheid en flexibiliteit om je functie uit te oefenen. Je wordt onderdeel van een platte organisatie waar je niet alleen direct de invloed van jouw werk ziet, maar waar jouw ideeën belangrijk en waardevol zijn. Ons kantoor bevindt zich in de Malietoren in Den Haag. We hebben een fantastische werkplek met uitzicht op de stad, het Haagse Bos en de zee. Tot slot bieden wij moderne arbeidsvoorwaarden zoals:

· 28 vakantiedagen met de optie om dagen te kopen of verkopen

· een NS-businesscard en thuiswerkvergoeding

· sportieve en actieve personeelsuitjes

· een uitstekende pensioenregeling

Wie zijn wij?

VBO is de brancheorganisatie van makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars. Wij strijden voor een stabiele vastgoedmarkt. Daarom brengen we belanghebbenden en belangen in die markt bij elkaar. Omdat wij geloven dat die het beste functioneert als iedereen in openheid en gelijkwaardigheid samenwerkt. Zo sturen we met en voor onze leden continu aan op verandering en verbetering. En daarom bieden we onze 1.400 leden de kennis en tools waarmee ze hun klanten het best kunnen bedienen. Zodat iedereen profiteert van een goed functionerende woning- en vastgoedmarkt: kopers en verkopers. Huurders en verhuurders. Projectontwikkelaars en overheden.Hybride
  • Den Haag, Zuid-Holland, Nederland
VBO

of