Overslaan naar content

Support Medewerker

Op locatie
 • Arnhem, Gelderland, Nederland
Kolibri

Functieomschrijving

Haal jij je energie uit telefonisch klantcontact, ben jij klantgericht en hou jij van afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden? Heb je altijd al in het vastgoed of de makelaardij willen werken, heb je enige affiniteit met IT? Dan ontmoeten we jou graag! 

Wat is je uitdaging? 

Haal jij je energie uit telefonisch klantcontact, ben jij klantgericht en hou jij van afwisseling in je dagelijkse werkzaamheden? Heb je altijd al in het vastgoed of de makelaardij willen werken, heb je enige affiniteit met IT?

Kom werken bij Kolibri, dienstverlener en ontwikkelaar van websites en software voor de makelaardij.

Wij bieden namelijk backoffice diensten aan voor makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars. Wij ondersteunen ze door het verlenen van telefonische, secretariële en commerciële ondersteuning.

Jij bent dus voor namens verschillende makelaarskantoren het eerste aanspreekpunt voor woningzoekers, geïnteresseerden, verkopers en verhuurders.

Daarnaast leiden we je op tot technische vraagbaak die het als een uitdaging ziet om onze klanten te ondersteunen en verder te helpen bij het gebruik van hun CRM-systeem, onze software. Jij bent de persoon waar makelaars zich toe wenden voor hulp.

Wat krijg jij bij Kolibri?  
Een informele en gezellige werksfeer, met veel ruimte voor jouw ideeën. Creativiteit, eigen initiatief en zelfstandigheid worden enorm gewaardeerd, we willen zelfs niet anders. Jij hebt de vrijheid om samen met een hecht en zelfsturend team van 20 enthousiastelingen de koers te bepalen. Schakelen gaat daarom supersnel. Je wordt onderdeel van een platte organisatie waar je niet alleen direct de invloed van jouw werk ziet, maar waar jouw ideeën belangrijk en waardevol zijn. 

Verder krijg je van ons: 

 • Een uitdagende baan (24 - 40 uur p/w) binnen een groeiend en innovatief technologisch bedrijf;
 • Een aantrekkelijk salaris;
 • een arbeidsovereenkomst voor, in eerste instantie, 12 maanden;
 • 27 vakantiedagen met de optie om dagen te kopen of verkopen (o.b.v. fulltime);
 • Oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en daarbij krijg je de ondersteuning die nodig is;
 • Een toffe werkplek midden in heg centrum van Arnhem. (10 min lopen van CS)
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit;
 • Tweemaal per week – op onze kosten – sporten met collega’s onder begeleiding van een personal trainer;
 • Een toffe en inspirerende werkplek in het centrum van Arnhem met alle faciliteiten die je kan wensen; gym, pooltafel, dakterras, lunch door een professionele kok, gameroom, gebedsruimte, verzin het maar! 

  Wie ben jij? 

  Jij bent een flexibel, gedreven en bent goed met mensen.
  Servicegericht is een understatement; jij bent pas blij als jouw klanten dat ook zijn en wanneer elke makelaar alle voordelen van onze prachtige software benut.
  Daarnaast beschik je over analytisch inzicht waarmee je gebruikersvragen omzet in gerichte tickets, acties en omschrijvingen waarmee onze consultants efficiënt aan de slag kunnen.

  Binnen no time ontwikkel jij je (met onze hulp) tot een support held zodat je actief bijdraagt aan het succes van onze klanten. Jouw ambitie en drive helpt onze support naar een nóg hoger niveau zodat we samen voor mega happy klanten zorgen.

  We vragen je eens in de zoveel tijd een zaterdag beschikbaar te zijn (10.00 – 16.00).
  En natuurlijk beschik je verder over: 

  • MBO+ werk- en denkniveau;
  • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse taal;
  • Affiniteit met software, makelaardij en klantcontact;
  • Je bent stressbestendig, servicegericht, proactief en inlevend;
  • Je hebt het vermogen je te verplaatsen in verschillende klantsituatie

  Wie zijn wij? 


  Het gezelligste softwarebedrijf van Arnhem!

 • Kolibri ontwikkelt websites en software voor de makelaardij; ERP/ CRM en CMS. Wij komen ’s ochtends uit bed om makelaars te laten doen waar zij goed in zijn door gebruik te maken van waar wij goed in zijn.

  Door de nieuwste en gaafste technieken slim toe te passen ontsluiten we enorme hoeveelheden data aan kleine kantoren, organiseren we de werkdag en het relatiebeheer van een makelaar, zorgen we ervoor dat makelaars binnen no-time een heel huis publiceren en daarbij hun zoekers optimaal helpen door ze als eerste te voorzien van de nieuwst aangeboden objecten.

  Werken bij Kolibri betekent innoveren, initiatief tonen en bijdragen aan de groei van het bedrijf. Zo zorgen we met behulp van CI/CD ervoor dat we korte release cycles hebben en klanten snel en eenvoudig kunnen voorzien van de nieuwste updates.

  Onze ambitie? De grootste én beste worden van Nederland! En één van de twee zijn we al!

  Last but not least; we zijn een hecht, ambitieus en gezellig team! Wij zorgen ervoor dat jij binnen no-time helemaal lekker op je plek zit. 

  Waar wacht je nog op?

  Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven. Maak er wat van!

  Lijkt het je wat om bij ons te komen werken als support medewerker makelaardij? Overtuig ons waarom wij een goede match zijn met jouw motivatie en cv. Dan plannen we snel een kop koffie!

  Stuur je sollicitatie direct naar sam@kolibri.software.

  Wil je eerst nog iets vragen? Sam is bereikbaar via 06 39833545 of zijn e-mail.

  Op locatie
  • Arnhem, Gelderland, Nederland
  Kolibri

  of